Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, afirmă că poate justifica toate cele patru case pe care le deţine, spunând că una a început să o construiască încă din 1999, iar celelalte sunt un apartament la Videle, o casă moştenită de la mama sa şi o alta a socrilor, "o casă de ţară". "Poate am avut ghinion să nu am şase case care să le iau din meditaţii. Eu tot ceea ce am făcut am făcut prin munca mea şi a soţului meu", susţine Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dăncilă a fost întrebată, joi seară, într-o conferinţă de presă despre cele patru case trecute în declaraţia de avere şi de unde a avut bani pentru ele.
 
"Totul se poate justifica: am fost nouă ani europarlamentar", a spus Dăncilă.
 
Dăncilă a dat explicaţii despre casa pe care o deţine la Predeal, pe care spune că a început să o construiască din 1999 şi pe care n-a terminat-o nici acum. 
 
Ea a spuse că mai are "un apartament într-un bloc modest din Videle”, o altă casă pe care a moştenit-o de la mama sa, decedată, şi o a patra la ţară, a socrilor, pe care o descrie drept "o casă modestă, o casă de ţară".
 
"Poate am avut ghinion să nu am şase case care să le iau din meditaţii. Eu tot ceea ce am făcut am făcut prin munca mea şi a soţului meu", a spus Dăncilă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.