Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, joi, că plângerea penală pe care vrea să o depună împotriva preşedintelui Klaus Iohannis este în lucru. ”Fiecare când afirmă un anumit lucru trebuie să-l şi demonstreze”, făcând referire la declaraţia şefului statului potrivit căreia ”guvernul este corupt”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dăncilă a fost întrebată, joi, într-o conferinţă de presă, dacă a depus plângerea penală împotriva preşedintelui Klaus Iohannis şi a spus că este în lucru.

”Nu am depus încă plângerea penală, este în lucru. O să depun pentru acea afirmaţie conform căreia guvernul este corupt. Eu cred că fiecare când afirmă un anumit lucru trebuie să-l şi demonstreze”, a spus Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că PSD îl va da în judecată pe preşedintele Klaus Iohannis pentru afirmaţia că Guvernul este corupt.

„Nu am avut niciodată probleme de corupţie, ci am fost un luptător împotriva corupţiei, pentru statul de drept, dar şi pentru respectarea drepturilor cetăţenilor”, a mai spus Dăncilă.
Întrebată unde se încadrează juridic fapta de care îl acuză pe preşedinte, Viorica Dăncilă a spus că vor fi discuţii cu avocaţii.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.