Ministrul interimar al Finanţelor Publice, Dan Vîlceanu, care este şi un apropiat al lui Florin Cîţu, a fost impus, luni, în şedinţa Biroului Politic Naţional, care s-a desfăşurat la Vila Lac, pentru a prelua Ministerul Fondurilor Europene, au declarat surse liberale pentru News.ro. Numele vehiculate pentru acest minister au fost Cristian Buşoi şi Marcel Boloş. Şi la Digitalizare va fi Florin Roman, unul din susţinătorii lui Cîţu la Congresul din septembrie, iar Gheorghe Flutur şi-a pus un senator de Suceava, Daniel Cadariu, la Ministerul pentru IMM-uri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

MInisterul Afacerilor Externe va fi condus de Bogdan Aurescu, la Interne va fi Lucian Bode şi la Educaţie - Sorin Cîmpeanu. Mnisterul Energiei va fi condus tot de Virgil Popescu. Acestea sunt ministerele cerute de preşedintele Klaus Iohannis, pentru a rămâne la PNL. La Justiţie va fi Cătălin Predoiu, iar deputatul Florin Roman va fi ministru la Digitalizare. La Ministerul pentru IMM-uri va fi Daniel Cadariu, senator de Suceava. Ministerul Fondurilor Europene va fi preluat de Dan Vîlceanu, apropiatul lui Florin Cîţu. Acesta a fost impus în şedinţa conducerii PNL, şi a câştigat în faţa lui Cristian Buşoi şi Marcel Boloş, variante aflate până la acel moment în discuţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.