Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru rechemarea lui Dan Mihalache din funcţia de ambasador al României în Marea Britaniei, arată un anunţ al Administraţiei Prezidenţiale. Una dintre variantele luate în calcul este ca Mihalache să fie numit ambasadorul al României în Cipru, au precizat surse politice pentru News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dan Mihalache a fost numit ambasador al României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, printr-un decret semnat de şeful statului pe 8 iunie 2016.

În perioada decembrie 2014 - iunie 2016, Dan Mihalache a ocupat funcţia de Consilier prezidenţial,  şef al Cancelariei Prezidenţiale şi şef al Administraţiei Prezidenţiale.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Dan Mihalache cu Ordinul Naţional „Steaua României” în rang de Cavaler.

Informaţia privind posibilitatea ca Mihalache să fie numit în poziţia de ambasador al ţării noastre în Cipru a fost iniţial difuzată de G4Media, care a citat surse politice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.