Purtătorul de cuvânt al Guvernului a declarat miercuri, după şedinţa de Guvern, că România a continuat să se comporte ca un stat membru Schengen, de facto, respectând toate normele şi adoptând toate practicile specifice, astfel că proiectul de lege privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Informatic Naţional de Semnalări cuprinde o serie de reglementări care ţin de mersul normal pe care orice stat membru Schengen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a arătat că proiectul privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Informatic Naţional de Semnalări şi participarea României la Sistemul de Informaţii Schengen, precum şi pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.194/2002 privind regimul străinilor în România cuprinde o serie de reglementări care ţin de mersul normal pe care orice stat membru Schengen chiar şi non Schengen pentru a-şi aşeza reglementările în linie cu standardele europene.

”România a continuat să se comporte ca un stat membru Schengen, de facto, respectând toate normele şi adoptând toate practicile specifice”, a spus Cărbunaru, el arătând că şi acest proiect de lege face parte din alinierea la aceste norme.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.