Fostul lider USR Dan Barna a declarat joi, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre acuzaţiile care i se aduc primarului Sectorului 1, Clotilde Armand că se va merge în instanţă şi evident că, dacă va fi necesar, se vor lua măsuri, dar în momentul de faţă nu este niciun motiv să nu o susţină partidul. Barna a mai precizat că Miisterul Fondurilor a transmis că primarii pot fi manageri de proiect, iar PSD are zero credibilitate pe acest domeniu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Faptele sunt simple, astăzi vorbim de nişte sesizări nu vorbim despre dosar penal, umărire penală, vorbim de sesizări făcute de primarul Sectorului 1 acuzat cu urmărire penală în desfăşuare, că a prejudiciat cu peste un miliad de euro primăria, cel mai mare furt”, a spus Barna. 

El a ironizat acţiunea PSD de la sediul USR Bucureşti.  ”PSD vine la sediul USR să ne vorbească despre integritate, ei care l-au pus pe Marian Neacşu secretar general la Guvern, condamnat penal?”.

Deputatul USR a menţionat că primarul Clotilde Armand a respectat legea cu stricteţe şi a trimis toate întrebările adresate instituţiilor, privind legalitatea demersului. 

Dan Barna a mai spus că USR nu se va dezice ”de un primar hărţuit permanent de această coaliţie” şi a ţinut să precizeze că Ministerul Fondurilor Europene a spus clar că primarii sunt eligibili pentru manageri de proiect”.

”Acum suntem în faza unor sesizări făcute de oponenţi politici condamnaţi penal, domnul Tudorache este ultimul care trebuia să facă o astfel de sesizare. Se va merge în instanţă şi evident că, dacă va fi necesar, se vor lua măsuri, dar în momentul de faţă nu este niciun motiv să nu o susţinem pe Clotilde Armand”, a mai comentat Barna, precizând că PSD are zero credibilitate pe acest domeniu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.