Liderul PLUS Dacian Cioloş a declarat, vineri, la Iaşi, că Alianţa 2020 USR-PLUS îşi va apăra voturile în ziua alegerilor şi că are deja o strategie, întrucât va avea reprezentanţi în toate secţiile de vot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacian Cioloş a spus vineri seară, la Iaşi, în cadrul unei întâlniri cu membrii şi simpatizanţii Alianţei USR-PLUS, că voturile vor fi apărate în ziua alegerilor europarlamentare, în condiţiile în care alianţa va avea dreptul la reprezentanţi în toate secţiile de votare.

“Mergeţi să votaţi, ştim să ne apărăm voturile. Vom fi prezenţi în fiecare secţie de votare, în birourile electorale judeţene şi în Biroul Electoral Central. Venirea în PLUS a unui europarlamentar (Cristian Preda – n.r.) a făcut parte din strategia noastră, pentru că, dacă un partid are europarlamentari, are şi dreptul la reprezentare în secţii“, a spus Dacian Cioloş.

Întrebat de un ieşean prezent la întâlnire dacă Alianţa USR-PLUS are o strategie şi pentru câştigarea alegerilor, Cioloş a răspuns: “Alegerile nu le câştigăm noi, ci dumneavoastră. Dumneavoastră trebuie să fiţi convinşi că puteţi câştiga acest scrutin“.

La rândul său, liderul USR Dan Barna a declarat că alegerile europene din acest an “sunt mai interesante şi mai importante decât au fost vreodată“ şi că, “după doi ani de Dragnea, Nicolicea şi Iordache, chiar avem şansa să ne spunem punctul de vedere faţă de fauna politică din jur“.

“Pe 26 mai nu mai vreau să aud că votăm răul cel mai mic, ci vreau să votăm binele“, le-a spus liderul USR Dan Barna simpatizanţilor alianţei.

La întâlnirea de la Iaşi, la care au participat peste 500 de membri şi simpatizanţi ai USR şi PLUS, au fost prezenţi mai mulţi candidaţi ai Alianţei 2020 USR-PLUS la europene, printre care Cristian Ghinea, Clotilde Armand, Dragoş Pâslaru, Ramona Strugariu şi Liviu Iolu.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.