Ministrul Dezvoltării Cseke Attila anunţă că a definitivat lista tuturor obiectivelor de investiţii finanţate prin Programul "Anghel Saligny", iar autorităţile beneficiare pot începe, în cel mai scurt timp, implementarea acestor investiţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lista obiectivelor de investiţii finanţate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny", a fost finalizată odată cu selectarea proiectelor care vor fi derulate în judeţul Galaţi, anunţă ministrul Cseke Attila”, potrivit unui comunicat al ministerului.

Ministrul dezvoltării a adăugat că  etapa de verificare a tuturor solicitărilor primite din întreaga ţară s-a încheiat, iar autorităţile beneficiare pot începe, în cel mai scurt timp, implementarea acestor investiţii care vizează reţelele de apă, canalizare şi modernizarea drumurilor şi podurilor.

Astfel, pe pagina Ministerului Dezvoltării, a fost publicată lista investiţiilor care vor fi realizate în acest judeţ.

Conform criteriilor de selectare, în judeţul Galaţi, au fost aprobate spre finanţare 67 obiective de investiţii, în valoare totală de 916.505.909,60 lei.

Lista completă a investiţiilor poate fi consultată AICI.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.