Europarlamentarul Cristian Preda spune că se simte ”insultat” de ideea că Marian Munteanu este prezentat drept liberal, precizând că regretă că nu a ascultat sfaturile de a candida ca independent la Primăria Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preda scrie pe Facebook că, în 2012, când era divizată, dreapta i-a susţinut la Primăria Bucureştiului pe Silviu Prigoană (candidat PDL) şi pe Sorin Oprescu (propus de PNL şi aliaţii săi din USL).

”Acum, dreapta unită îl propune pe Marian Munteanu. Mă simt insultat de ideea că MM e prezentat drept liberal. Am scris sute de pagini despre liberalism şi realizez că ecoul lor în PNL e nul. Regret, pe de altă parte, că nu am ascultat sfaturile care mi-au fost date acum câteva luni, de a mă prezenta ca independent la Primăria Bucureştiului. Am fost convins că PNL va prezenta un candidat foarte solid şi credibil. M-am înşelat amarnic. Ce au făcut e o bătaie de joc”, adaugă Cristian Preda.

Comisia de unificare a PNL a decis să-l propună pe fostul lider al Ligii Studenţilor în 1989-1991, Marian Munteanu, drept candidat pentru postul de primar general, propunerea urmând să fie validată de către Biroul Politic Naţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.