Ministrul interimar al Mediului, Costel alexe, propus pentru aceeaşi funcţie în Guvernul Orban II, afirmă, luni, că votul negativ pe care l-a primit după audierea de către parlamentari îi dă încredere că este pe drumul cel bun. ”Colonia parlamentarilor PSD a primit directivă să voteze în bloc împotriva continuării reformelor şi a devoalării tuturor fărădelegilor comise”, a scris Alexe pe Facebook, afirmând că mulţi dintr cei ccare l-au evaluat ”ar trebui să stea în banca acuzaţilor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Fără a fi specialist în domeniu ştiu câteva lucruri despre viespi: trăiesc în colonii, sunt foarte agresive când bagi băţul să le agiţi stupul şi spre deosebire de albine, ele nu produc miere, cuibul lor fiind construit nu din ceară, ci din lemn mărunţit, iar în mare parte sunt considerate dăunătoare! Aceasta a fost şi percepţia românilor urmărind audierile miniştrilor propuşi în comisiile de specialitate, când colonia parlamentarilor PSD a primit directivă să voteze în bloc împotriva continuării reformelor şi a devoalării tuturor fărădelegilor comise de guvernarea PSD în ultimii 3 ani! Votul negativ primit în cadrul audierilor din comisia de mediu îmi dă încredere că sunt pe drumul cel bun!”, a scris, luni seară, Costel Alexe, pe Facebook.

Acesta afirmă că a reuşit, în doar trei luni, să operaţionalizeze şi să deblocheze numeroase programe benefice mediului şi populaţiei.

”Votul de astăzi din Parlament este răspunsul fricii parlamentarilor şi demnitarilor din PSD, căci în doar 3 luni de zile prin activitate susţinută, printr-o politică de zero compromisuri, fără jumătăţi de măsură şi intervenţionism politic, am zguduit destul de serios sistemul şi iată că «băieţii deştepţi» şi cu interese în zona ministerului se simt încolţiţi.  Astăzi m-au evaluat mulţi din cei care în mod normal ar trebui să stea în banca acuzaţilor, dând explicaţii nu doar românilor, ci şi instituţiilor de cercetare ale statului pentru indolenţa şi dezinteresul inexplicabil faţă de dezastrul ecologic lăsat în urmă de Guvernele PSD, ei fiind cei care au asigurat timp de 3 ani susţinerea parlamentară şi controlul legislativ al celei mai dăunătoare guvernări post decembriste”, a mai scris Alexe.

”Sunt mai determinat şi mai motivat să eficientizez toate institutiile din subordinea ministerului pe care îl conduc şi să le fac să lucreze, aşa cum le este menirea: în slujba şi în interesul cetăţeanului şi nu în folosul unor interese personale sau de partid”, a continuat ministurl propus al Mediului.

Alexe a primit, luni, aviz negativ în urma auderii în comisia de specialitate.
Premierul Ludovic Orban spune că liberalii nu sunt interesaţi de votul pe care îl vor primi miniştrii propuşi în urma audierilor din comisii, precizând acest vot este viciat de lipsa de reprezentativitate a actualului Parlament faţă de opţiunile actuale ale cetăţenilor.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.