Candidatul USR-PLUS la primăria Iaşi, deputatul Cosette Chichirău, a declarat duminică, după depunerea candidaturii, că vrea să elimine corupţia şi incompetenţa din Primăria Iaşi, precizând că oraşul are nevoie de investitori care să nu mai dea şpagă nimănui. La rândul său, deputatul Marius Bodea, candidat USR-PLUS la şefia CJ Iaşi a spus că va lupta ca tinerii să nu mai plece din Iaşi, ci să-şi dorească să muncească în oraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cosette Chichirău şi Marius Bodea şi-au înregistrat candidaturile la Primăria Iaşi şi la şefia CJ Iaşi, ei fiind însoţiţi de mai mulţi candidaţi ai Alianţei USR-PLUS pentru consiliul local şi cel judeţean.

“Este primul pas pe care îl facem pentru a elimina corupţia şi incompetenţa din Primăria Iaşi. În cinci ani, primarul Mihai Chirica nu a reuşit să facă nici măcar o parcare, un proiect care e simplu. Asta este măsura incompetenţei lui. A făcut schimburi de terenuri şi a vândut terenuri către mafia imobiliară. Corupţia din Primăria Iaşi este adâncă şi a acaparat tot oraşul. Nu mai putem trăi sufocaţi de poluare, de trafic şi de construcţii haotice. Oraşul are nevoie de investitori mari, care nu trebuie să mai dea şpagă nimănui“, a spus Cosette Chichicăru, candidatul USR-PLUS la primăria Iaşi.

Deputatul Marius Bodea, candidatul Alianţei USR-PLUS la şefia Consiliului Judeţean Iaşi, vrea ca tinerii din oraş să nu mai plece în alte părţi, ci să rămână să muncească în Iaşi.

“Candidăm pentru a construi. Este lupta generaţiei noastre pentru toţi ieşenii şi pentru copiii noştri. Luptăm pentru că acum tinerii din Iaşi turează motoarele altor economii, nu a Iaşiului. Îmi propun să schimbăm acest lucru. Să nu mai fim în situaţia în care tinerii să plece din Iaşi, ci să-şi dorească să rămână aici. Este nevoie de fiecare dintre membrii USR-PLUS. E o luptă pentru întreaga comunitate. Am şi un mesaj pentru membrii liberali: au ajuns să candideze cei din PSD pe listele PNL la locale. Vrem să răsturnăm această administraţie din CJ şi de la primărie“, a afirmat Marius Bodea, candidatul USR-PLUS la şefia Consiliului Judeţean Iaşi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.