Copreşedinţii USR PLUS, Dacian Cioloş şi Dan Barna, au afirmat, luni seară, că nu au fost deranjaţi de declaraţiile pe care Ludovic Orban şi Florin Cîţu, aflaţi în campanie electorală internă, le-au făcut în ultima perioadă la adresa coaliţiei. ”Să nu confundăm mesajele de campanie electorală internă cu funcţionarea coaliţiei”, a transmis Barna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacian Cioloş a fost întrebat, luni seară, dacă mai funcţionează coaliţia, având în vedere declaraţiile pe care Ludovic Orban şi Florin Cîţu, aflaţi în campanie electorală internă, le-au făcut în ultima perioadă. 

”Astea sunt discuţii normale, fireşti. Coaliţia cum să nu funcţioneze, aţi văzut că astăzi au fost toţi liderii partidelor din coaliţie, a fost conducerea Guvernului, premierul acolo”, a declarat Dacian Coiloş, după întâlnirea de la Palatul Cotroceni convocată de preşedintele Klaus Iohannis.

Întrebat dacă premierul Florin Cîu pune la îndoială alianţa din Bucureşti, având în vedere că a declarat că vrea să susţină doar membri PNL pentru alegerile locale, Cioloş a răspuns: ”Nu pune deloc la îndoială, alianţa o avem”.

La rândul său, Dan Barna a declarat: ”Să nu confundăm mesajele acestea de campanie electorală internă, fireşti în fiecare partid, cu funcţionarea coaliţiei. Subiectele acestea de campanie internă în fiecare partid sunt, na, mă rog...”.

Joi, premierul Florin Cîţu a avut un mesaj pentru liberalii din Bucureşti şi a precizat că vor fi susţinuţi doar membri ai PNL la primăriile de sector, cu el preşedinte al partidului.

Duminică, Ludovic Orban a afirmat că liberalii au nişte parteneri de guvernare care “parcă nu s-a născut aici’, precizând că nu i-a văzut la Ziua Drapelului Naţional, nu i-a văzut jurând pe Bibile sau să îşi facă cruce.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.