Liberalii de la filiala PNL Călineşti Argeş au anunţat că a fost admisă contestaţia partidului la candidatura lui Mihai Georgescu „exclus din PSD pentru fapte penale”, pentru un nou mandat la Primăria Călineşti. Candidatura lui Georgescu era susinută de către vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş Ion Mînzînă

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Contestaţia PNL la candidatura lui Mihai Georgescu, primarul penal, a fost admisă. Este o victorie pentru pentru călineşteni! Ni s-a dat dreptate. Mihai Georgescu nu ar trebui să poată candida pentru un nou mandat de primar al Călineştiului”, arată postarea de pe pagina de Facebook a PNL Călineşti Argeş.

Sursa citată mai spune că „personajul susţinut de PSD şi Ion Mînzînă, reamintim, are un dosar penal pe rol pentru folosirea abuzivă a funcţiei de primar al Călineştiului în scopuri sexuale”.

„De asemenea, a fost condamnat în 2010 pentru contrabandă. În aceste condiţii, PNL a spus clar şi răspicat - candidatura lui Mihai Georgescu este o sfidare a călineştenilor şi a argeşenilor. Sperăm că decizia să rămână definitivă”, a conchis sursa menţionată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.