Consilierul Local PSD Sector 1 Albert Caraian care a intrat în direct, prin apel video, în şedinţa de Consiliu Local, şi-a înaintat demisia, a anunţat PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În urma incidentului regretabil din timpul şedinţei de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian şi-a înaintat demisia”, arată comunicatul de presă al PSD.

Sursa citată precizează că „pentru că şi-a dat bani necuveniţi din fonduri europene, acuzată de Agenţia Naţională de Integritate şi cercetată de Direcţia Naţională Anticorupţie, Clotilde Armand continuă să fie menţinută în toate funcţiile de către USR”.

În imaginile postate pe pagina de Facebook a USR Sector 1 se vede cum în şedinţă este făcută prezenţa, fiind strigat şi numele consilierului PSD, care apare în imagine la duş.

Colegii din Consiliul Local îi spun, la un moment dat, să închidă camera video.

Ulterior, Caraian a încercat să explice incidentul, într-o postare pe Facebook.

„Tehnica mai joacă feste. Graba din păcate şi-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa caldă era de la propria centrală, ca sa anticipez orice întrebări. Scuze încă o dată tuturor!”, a scris Albert Caraian.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.