Co-preşedintele partidului REPER Dragoş Pîslaru a anunţat că formaţiunea a aprobatm potrivit Statutului, cererea de autosuspendare din funcţia de membru al Biroului Naţional al REPER, în contextul investigaţiei privind achiziţia vaccinurilor, în perioada pandemiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am ascultat-o ieri pe Ioana, împreună cu echipa de conducere a partidului, şi credem argumentele sale ne fac să credem că şi în acest caz a acţionat profesionist şi cu bună credinţă pentru a salva vieţi. Avem încredere că justiţia va face lumină în acest caz cît mai repede”, a declarat Dragoş Pîslaru, conform comunicatului de presă al REPER.
 
Ioana Mihăilă a anunţat că a decis să se autosuspende din funcţia de membru al Biroului Naţional al partidului REPER, în contextul anchetei procurorilor DNA în dosarul privind achiziţia de vaccinuri în perioada pandemiei şi a faptului că preşedintele Klaus Iohannis a transmis ministrei Justiţiei Aina Gorghiu cererile de urmărire penală pentru ea şi Vlad Vasile Voiculescu.
 
„Întotdeauna mi-am desfăşurat activitatea cinstit, respectând legea şi interesul public. Am încredere că o anchetă corectă şi transparentă va demonstra aceste lucruri”, a adăugat fosta ministră a Sănătăţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.