Conducerea PSD a decis în şedinţa de luni cum vor fi impărţite funcţiile de vicepreşedinţi ai Camerelor în sesiunea parlamentară de toamnă, singurul care îşi păstrează funcţia deţinută şi în sesiunea precedentă fiind deputatul Alexandru Rafila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform deciziei luate luni, de la 1 septembrie, posturile de vicepreşedinţi ai Senatului vor reveni Gabrielei Firea şi lui Vasile Dâncu, care îi vor înlocui pe Robert Cazanciuc şi Radu Oprea.

La Camera Deputaţilor, posturile de vicepreşedinţi revin lui Alexandru Rafila, care astfel îşi păstrează funcţia, şi lui Sorin Grindeanu, care îl va înlocui pe Marius Budăi.

Vicepreşedinţii, secretarii şi chestorii Camerelor sunt aleşi la începutul fiecărei sesiuni ordinare, la propunerea nominală prezentată plenului de grupurile parlamentare cărora le-au fost repartizate locurile respective.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.