Conducerea Poliţiei Române a declanşat verificări, prin Direcţia Control Intern, la IPJ Bistriţa-Năsăud, după ce candidatul PNL la Consiliul Judeţean, Robert Sighiartău, a afirmat că Poliţia Română a fost atrasă într-un ”joc pervers”, în urma unei sesizări depuse de actualul şef al CJ, Emil Radu Moldovan (PSD), şi că acesta foloseşte Poliţia pentru a-l ”intimida, hărţui şi şantaja”. Sighiartău a prezentat şi o înregistrare audio, despre care a afirmat că este a unui comisar-şef de Poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Deputatul PNL Robert Sighiartău, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, a afirmat, într-o conferinţă de presă, că o nepoată a sa şi alţi copii au filmat un videoclip în care susţineau că, dacă ar avea 18 ani, ar vota cu el, iar după apariţia filmuleţului pe reţele de socializare, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan (PSD), a sesizat Poliţia.

”Baronul PSD a folosit instituţiile statului, respectiv Poliţia Română, pentru a mă intimida, hărţui şi şantaja. În acest joc pervers a fost atrasă Poliţia Română care, nu ştiu din ce motive, pare-se că îi face jocul lui Radu Moldovan. De aceea, solicit organelor statului – pentru că nu ştiu cine răspunde sau nu lui Radu Moldovan – să se sesizeze, să se autosesizeze, să treacă urgent la anchete şi să-şi facă datoria, protejând minorii şi să asigure libertatea opiniei, de exprimare, valori fundamentale pentru orice democraţie şi pentru judeţul nostru Bistriţa-Năsăud”, a declarat Sighiartău.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

El a prezentat, în conferinţa de presă, o înregistrare despre care a afirmat că este cu un comisar-şef de Poliţie, fără însă a-I dezvălui numele.

”Am înţeles că tu eşti responsabil de campania domnului Sighiartău Robert. Este o sesizare a PSD-ului, cu copiii de la Şcoala (….), care au pus, ulterior am văzut că aţi şters-o… dacă ne înţelegem, discutăm, o dăm light, dacă nu ne înţelegem luăm toţi copii de la (…), inclusiv rudele lui, audiaţi, copiii, părinţii, ca să nu… deci ori ne înţelegem, dacă nu, iese aşa, un iureş de c…t cu copii, părinţi, audiaţi”, se aude în înregistrare.

Reprezentanţii Poliţie Române au reacţionat în urma informaţiilor prezentate în conferinţa de presă de luni.

”Conducerea Poliţiei Române a dispus ca o echipă de poliţişti din cadrul Direcţiei Control Intern să se deplaseze în judeţul Bistriţa-Năsăud, pentru a verifica aspectele semnalate, urmând ca, la finalizarea verificărilor, să fie dispuse măsuri legale”, a transmis IGPR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.