Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a luat luni act de demisia deputatului Dragoş Bârlădeanu de la grupul parlamentar al PSD, după ce acesta a plecat din partid. El va activa ca deputata neafiliat. De asemenea, conducerea Camerei a luat act de demisia lui Korodi Attila ca deputat, el fiind ales ca primar al oraşului Miercurea-Ciuc, la alegerile locale din 27 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dragoş-Petruţ Bârlădeanu a informat Biroul permanent al Camerei Deputaţilor că din 22 octombrie nu va mai activa în grupul deputaţilor PSD, ci ca neafiliat, deoarece a demisionat din partid. 

El fusese ales pe listele PSD pentru un mandat de deputat de Vrancea, la alegerile din 2016.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Conducerea Camerei a luat act luni şi de demisia deputatului UDMR Korodi Attila, care a obţinut un mandat de primar al oraşului Miercurea-Ciuc. O altă demisie este cea a lui Marian Ţachianu, deputat PSD care a candidat la alegerile locale în judeţul Dâmboviţa. Biroul permanent a aprobat pentru trimiterea la Comisia juridică privind acest punct pe ordinea de zi.

Camera Deputaţilor are plen marţi, iar de la ora 10.30 va fi făcută vacantarea si validarea poziţiilor rămase libere după demisiile lui Costel Alexe, Lucian Stanciu-Viziteu, Laurenţiu Nistor şi Nicolae Velcea care au obţinut noi funcţii la alegerilor locale. Deputaţii vor vota apoi de la ora 11.00 asupra raportului de admitere a solicitării DNA privind începerea urmăririi penale a lui Nicolae Bănicioiu adoptat de Comisia juridică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.