Europarlamentarul Clodilde Armand susţine că Grupul Renew Europe, condus de Dacian Cioloş, a ieşit din negocierile europene într-o poziţie foarte bună. ”Nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu deputaţii care au ales să râdă de Dacian Cioloş”, susţine Clotilde Armand, care a adăugat că toate tunurile politicienilor sunt pe Dacian Cioloş şi pe Renew Europe. ”Cine râde la urmă, râde mai bine”, mai susţine eurodeputatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prima sesiune parlamentară de la Strasburg mi-a arătat că Parlamentul European este o instituţie în care deputaţii reacţioneaza foarte mult, de cele mai multe ori spectacular, pentru a atrage atenţia asupra unei poziţii. Unii deputati au ales să izbucnească în râs în timpul discursului lui Dacian Cioloş pentru a semnala că sunt nemultumiţi de modul în care au fost distribuite posturile europene. Grupul Renew Europe condus de Dacian Cioloş a ieşit din negocierile europene într-o poziţie foarte bună. Nu acelaşi lucru s-a întamplat cu deputaţii care au ales să râdă de Dacian Cioloş care acum doresc să-şi contruiască o imagine de unici reformatori ai sistemului european. E neaşteptat cum arena politică creeaza cateodată adversitate între grupuri care au de fapt lupte comune”, a scris Clotilde armand pe Facebook.

Europarlamentarul susţine că şi în ţară se întâmplă la fel.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Toate tunurile politicienilor sunt pe Dacian Cioloş şi pe Renew Europe. Nu-i nimic. Cine râde la urmă, râde mai bine”, a mai sris Clotilde Armand pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.