Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis a cerut, la întâlnirea de joi, ca fiecare ministru să-i prezinte priorităţile şi ceea ce a găsit la minister. ”Ne-a asigurat că ne va susţine în proiectele pe care le-am susţinut”, a declarat Năsui, adăugând că este important să existe această colaborare instituţională şi să avem coerenţă

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Claudiu Năsui a fost întrebat, joi seară, la Antena 3, despre întâlnirea pe care mai mulţi miniştri au avut-o cu preşedintele Klaus Iohannis şi a răspuns: ”A fost o relaţie instituţională, o relaţie corectă. Am avut o discuţie despre priorităţile fiecărui ministru, am spus şi eu cele care sunt relevante pentru Ministerul Economiei”. 
 
Întrebat ce i-a transmis preşedintelui, Năsui a precizat: ”Principala noastră preocupare, principalul nostru obiectiv este să deblocăm schemele de ajutor de stat, în aşa fel încât toţi antreprenorii să primească banii la care se aşteaptă. Vorbim de o gură de oxigen, mai ales pentru companiile care au fost afectate de pandemie”. 
 
Ministrul Economiei a precizat că se încearcă să se scurteze cât mai mult deblocarea schemelor de ajutor. 
 
”Preşedintele ne-a asigurat că ne va susţine în proiectele pe care le-am susţinut. După ce am prezentat proiectele, ne-a asigurat de susţinerea sa pentru ele. Este important să există această colaborare instituţională şi să avem coerenţă pe tot planul”, a mai declarat ministrul. 
 
Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, joi, la Palatul Cotroceni, cu premierul Florin Cîţu, cu vicepremierul Dan Barna şi cu miniştrii USR –PLUS. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.