Ciprian Ciucu, rămas fără sprijinul M10 pentru candidatura la Primăria Capitalei, spune că a avut discuţii cu liderul PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, înainte de nominalizarea lui Marian Munteanu, precizând că el crede în continuare în nevoia unităţii dreptei pentru a câştiga alegerile în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am aflat că M10 mi-a retras sprijinul pentru candidatura la Primăria Bucureştiului. Am avut discuţii cu Cătălin Predoiu înainte de nominalizarea lui Marian Munteanu. Discuţiile au avut loc în contextul nevoii de unitate a dreptei pentru câştigarea Bucureştiului şi a rămas să ţinem legătura”, scrie Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

El precizează că discuţiile s-au derulat cu informarea conducerii M10 în timp real.

”Cred în continuare că trebuie să ne unim pentru a câştiga Bucureştiul”, mai scrie Ciucu.

M10, partidul Monicăi Macovei, îi retrage sprijinul lui Ciprian Ciucu pentru candidatura la Primăria Capitalei, deoarece acesta şi-ar negocia intrarea în PNL.

”M10 Bucureşti a decis să retragă susţinerea pentru candidatura domnului Ciprian Ciucu pentru funcţia de primar al Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poartă cu PNL în vederea unei posibile intrări în PNL, intenţie pe care a recunoscut-o public şi pe care ne-a comunicat-o”, se arată într-un comunicat al partidului condus de Monica Macovei.

Ciprian Ciucu, fost preşedinte al Consiliului Naţional de Integritate, îşi anunţase intenţia de a candida independent la Primăria Capitalei, el fiind susţinut de M10.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.