Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a transmis, sâmbătă de Ziua Veteranilor, că „fiecare veteran al misiunilor din teatre de operaţii poartă în inimă povestea unică a unei profesii care este expresia unui patriotism adevărat, curat, care a salvat, de fiecare dată, România”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi îi onorăm pe militarii români care au îndeplinit misiuni în teatrele de operaţii externe. Omagiem memoria celor care au pus ţara înaintea propriei vieţi şi care şi-au dat viaţa pentru stoparea războiului, a crimei şi suferinţei celor nevinovaţi. Îi celebrăm, totodată, pe toţi militarii români care şi-au dovedit curajul, devotamentul şi spiritul de sacrificiu în misiuni îndeplinite alături de aliaţii noştri”, a scris Nicolae Ciucă, sâmbătă pe Facebook.
 
Preşedintele Senatului a mai spus că „fiecare veteran al misiunilor din teatre de operaţii poartă în inimă povestea unică a unei profesii care este expresia unui patriotism adevărat, curat, care a salvat, de fiecare dată, România”.
 
„Fiecare misiune încheiată cu succes alături de partenerii noştri din NATO a contribuit la creşterea gradului de securitate al României şi la protejarea cetăţenilor noştri. Transmit urări de bine, de sănătate şi linişte sufletească tuturor veteranilor României şi familiilor acestora, precum şi recunoştinţa mea profundă. Misiunile îndeplinite cu succes în teatrele de operaţii sunt o experienţă grea pentru fiecare militar, care îţi întăreşte însă inima, credinţa şi iubirea faţă de Ţară, pentru totdeauna. O rugăciune şi un gând bun, respect şi recunoştinţă veteranilor Armatei României!”, a completat Ciucă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.