Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni că votul din conducerea PNL privind angajarea răspunderii Guvernului pe pachetul de măsuri fiscale ”este cel care confirmă asumarea responsabilităţii PNL pentru continuarea guvernării”. Despre nemulţumirile din interiorul partidului, el a precizat că este o decizie luată în BPN, iar disciplina de partid trebuie să funcţioneze şi toţi membrii partidului trebuie să urmeze decizia luată. Cine nu se aliniază acelei decizii va suporta aşa cum am spus măsurile stabilite în regulamentul de funcţionare al PNL a mai spus liderul liberal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Votul de astăzi, privind aprobarea angajării răspunderii este cel care confirmă decizia, asumarea responsabilităţii PNL pentru continuarea guvernării, pentru asigurarea stabilităţii politice a ţării. Ca atare, faptul că am discutat, că discutăm şi sunt dezbateri în interiorul partidului arată că suntem un partid viu, un partid care are subiecte pe care le pune pe masă, le prezintă, fiecare are argumente şi contraargumente. Asta nu înseamnă că la final nu avem o abordare care are în spate o decizie, iar pe decizia respectivă se aliniază întreg partidul”, a spus liderul PNL.

El a continuat: ”Pentru anumiţi oameni din partid nu putem să garantăm, fiecare are un mod de comportament, de a reacţiona în conformitate cu propriile analize, cu propriile concepţii, dar este clar că, dacă la nivelul partidului s-a luat o decizie, toţi membrii partidului trebuie să urmeze această decizie. Este o decizie luată în BPN, disciplina de partid trebuie să funcţioneze aşa cum a funcţionat şi până acum. Acolo nu a funcţionat, fiecare trebuie să suporte măsurile şi rigorile disciplinei interne”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Întrebat dacă vor exista sancţiuni, Nicolae Ciucă a confirmat, precizând că există o disciplină de partid.

”Am spus şi voi continua să repet chestiunile acestea din convingere, este important să avem aceste discuţii, dezbateri în care fiecare să vină să îşi spună punctele de vedere, După ce am încheiat discuţiile şi ajungem în acest for de conducere al PNL şi supunem la vot o decizie şi decizia a fost aprobată ,toată lumea trebuie să treacă la îndeplinire acestei decizii. Cine nu se aliniază acelei decizii va suporta aşa cum am spus măsurile stabilite în regulamentul de funcţionare al PNL şi nu avem niciun motiv să nu le aplicăm”, a explicat Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.