Premierul desemnat, Nicolar Ciucă, a transmis, joi, că România ”trece printr-una din cele mai dificile perioade din istoria sa recentă”. ”Chem toţi actorii politici responsabili să susţină formarea guvernului şi să ne sprijine pentru a depăşi cât mai curând criza medicală şi pe cea economică”, a afirmat Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI PORTRET - Nicolae Ciucă, ministru al Apărării, fost comandant al batalioanelor româneşti participante la misiunea Enduring Freedom din Afganistan şi la cea din Irak, fost şef al Statului Major General, însărcinat să formeze Guvernul

”Ţara noastră trece printr-una din cele mai dificile perioade din istoria sa recentă. De aceea, chem toţi actorii politici responsabili să susţină formarea guvernului şi să ne sprijine pentru a depăşi cât mai curând criza medicală şi pe cea economică”, a scris, joi, pe Facebook, premierul desemnat, Nicolae Ciucă.  

Potrivit acestuia, România are nevoie de un guvern cu puteri depline pentru a trece cât mai bine şi mai repede dincolo de acest val al pandemiei şi de iarna care urmează. 

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat oficial joi nominalizarea actualului ministru al Apărării Nicolae Ciucă, propus de PNL, pentru funcţia de premier.  

Nicolae Ciucă, prezent şi el la Palatul Cotrceni, a declarat că va negocia cu toate forţele responsabile pentru a alcătui Guvernul într-un timp foarte scurt.  

Şeful statului a semnat ulterior decretul privind desemnarea lui Nicolae Ciucă în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.