Liderul PNL premierul Nicolae Ciucă le-a spus liderilor liberali în şedinţa de miercuri seară că PNL trebuie să fie la guvernare ca o garanţie împotriva oricăror derapaje economice sau în politica externă, în opinia sa corectitudinea trebuind reinstaurată în politică. El a mai transmis că PNL va respecta rotativa la guvernare, subliniind însă că liberalii nu vor accepta să rămână la guvernare cu orice preţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Asigurarea stabilităţii politice şi administrative este foarte importantă pentru perioada următoare. De aici şi rolul pe care îl avem ca partid pe scena politică. Şansa PNL e să joace cartea politicii echilibrate. PNL trebuie să fie la guvernare ca o garanţie împotriva oricăror derapaje, fie ele economice sau în politica externă”, a afirmat Ciucă, potrivit unor surse participante la discuţii.

În opinia sa, corectitudinea trebuie reinstaurată în politică.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”PNL va respecta Protocolul şi rotativa la guvernare” a afirmat liderul PNL, apreciind că momentul actual este un moment bun pentru a evidenţia corectitudinea, responsabilitatea, seriozitatea.

”Cu toate acestea nu vom accepta să rămânem la guvernare cu orice preţ”, a ţinut să sublinieze Nicolae Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.