Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a declarat, întrebat vineri la Sinaia, dacă partidul ar putea ieşi pe locul trei la alegerile din 2024, după PSD şi AUR, că liberalii intră în competiţia electorală doar cu obiectivul de a câştiga alegerile şi, în general, în orice tip de competiţie a-i intra, participi cu gândul să câştigi, nu să ieşi pe locul al doilea. Chestionat dacă se teme de vreun candidat serios de la AUR, fostul premier a precizat scurt: „Nu mă tem de absolut nimic”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dincolo de a ne fi asumat să angajăm anul electoral 2024 de sine stătător, ne-am asumat să câştigăm alegerile. Nu intrăm în competiţie pentru a ţinti alt obiectiv decât a câştiga alegerile. Fiecare dintre cei din PNL ştiu foarte bine că atunci când declanşezi o competiţie politică şi nu numai, indiferent de competiţie, te duci să câştigi, nu să ieşi pe locul doi”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat la finalul BPN al PNL de vineri la Sinaia dacă partidul ar putea ieşi pe locul al treilea la alegeri, după PSD şi AUR, având în vedere ce arată sondajele de opinie.

Chestionat dacă se teme de un candidat serios din partea celor de la AUR, preşedintele liberalilor a răspuns: „Nu mă tem de absolut nimic. Am mai spus o dată de ce mă tem”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.