Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a declarat, întrebat care va fi sloganul electoral al partidului pentru alegerile de anul viitor, că motto-ul „Prin noi înşine” este „unul cu relevanţă istorică, este un motto care însufleţeşte şi dă entuziasm membrilor, activului de partid”, însă rămână să fie decis sloganul formaţiunii după ce va fi finalizată strategia pentru campanie, iar echipele de campanie de la centru şi din teritoriu vor lucra pentru acest motto.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am spus că acest motto «prin noi înşine» este unul cu relevanţă istorică, este un motto care însufleţeşte şi dă entuziasm membrilor, activului de partid, şi motto-ul de campanie trebuie stabilit în momentul în care vom avea finalizată strategia de campanie şi pentru chestiunea această vom avea echipele de campanie de la centru, din teritoriu care vor lucra pentru acest motto”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat vineri la Sinaia care va fi sloganul PNL pentru anul electoral 2024.

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a anunţat, vineri la Sinaia, că liberalii au decis, cu unanimitatea de voturi, să aleagă calea „Prin noi înşine” în alegerile din 2024, şi anume să meargă pe listă proprie şi să nu facă o alianţă cu PSD privind liste comune în alegeri.

„Doresc să subliniez, fără niciun fel de echivoc, să nu se înţeleagă cumva că, prin această decizie, PNL a gândit o altă abordare a prezenţei noastre la guvernare. Vom continua să guvernăm, vom continua să colaborăm şi să cooperăm pentru îndeplinitrea obiectivelor cu PSD”, a adăugat liderul liberalilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.