Liderul PNL Nicolae Ciucă a afirmat, vineri la Sinaia, în legătură cu migraţia primarilor PNL către PSD, că astfel de transferuri sunt „absolut inacceptabile”. El a mai spus că ar fi bine ca ele să aibă loc, aşa cum se întâmplă în fotbal, într-o anumită perioadă, „nu pe toată durata campionatului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am intrat în această guvernare, în această coaliţie pe o linie cât se poate de responsabilă, de onestă, de respect. La fel vom face şi de aici înainte. Când vine vorba de astfel de transferuri, măcar să fie ca în fotbal, să se facă într-o perioadă a transferurilor, nu aşa, pe toată durata campionatului. Sunt absolut inacceptabile”, a declarat Nicolae Ciucă, la finalul şedinţei BPN al PNL, care a avut loc vineri la Sinaia.

El a mai precizat că că electoratul de centru-dreapta are aşteptări de la liberali să menţină această cale de abordare politică.

„PNL este partidul care trebuie să reunească toate forţele de dreapta, pentru că am demonstrat foarte clar în aceşti ani de guvernare că avem forţa necesară, avem resursa umană să putem să punem în practică ceea ce ne-am asumat, să modernizăm România. Ca atare, modul în care noi vom reacţiona de aici înainte va depinde foarte, foarte mult de tot ceea ce reprezintă partea noastră de politici publice şi de tot ceea ce am stabilit în şedinţa de astăzi”, a mai explicat Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.