Premierul Nicolae Ciucă a trasmis, joi, în şedinţa conducerii PNL, reunită la Parlament, că bătălia cu toate curentele extremiste, de dreapta sau de stânga nu mai este una de conjunctură, ci o luptă la nivel european împotriva extremismului şi pentru menţinerea stabilităţii în ţară şi nu trebuie să ne temem să ducem această luptă, au precizat surse liberale pentru News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trebuie să înţelegem că bătălia cu toate curentele extremiste, de dreapta sau de stanga nu mai este una de conjunctură, ci o luptă la nivel european împotriva extremismului şi pentru menţinerea stabilităţii în ţară. Şi nu trebuie să ne temem să ducem această luptă”, a transmis preşedintele PNL în şedinţă.

Liderul liberal a mai arătat că România este o ţară de graniţă a lumii dezvoltate şi democratice, iar în această calitate suntem supuşi riscurilor destabilizării.

”De aceea asigurarea stabilităţii politice şi administrative este foarte importantă pentru perioada următoare”, a menţionat premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.