Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a declarat joi că deficitul este subiectul discuţiilor şi dezbaterilor care trebuie să fie rezolvat., el arătând că e nevoie ca prin măsurile pe care le-a angajat Guvernul, să se stopeze acest deficit. Liderul liberal a mai afirmat că în luna septembrie nu se colectează foarte mulţi bani la buget şi a precizat că a discutat cu ministrul Finanţelor şi cu premierul şi este important să gestioneze foarte bine cheltuielile la nivelul aparatului de stat şi să găsească acele soluţii prin care să colecteze mai mulţi bani şi să se combată evaziunea fiscală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Deficitul este subiectul discuţiilor şi dezbaterilor care trebuie să fie rezolvat. Avem nevoie ca prin măsurile pe care le-a angajat Guvernul, să stopăm acest deficit şi să luăm decizii astfel încât economia României să poată să rămână în continuare”, a declarat preşedintele PNL, la Parlament.

Întrebat cât de îngrijorător este deficitul din luna septembrie, în condiţiile în care urmează luni şi mai grele, Ciucă a spus: ”Luna septembrie este o lună unde nu se colectează foarte mulţi bani la buget, ştim cu toţii, în octombrie va fi luna în care vom avea o colectare consistentă”.

”Am discutat cu ministrul Finanţelor, am discutat şi cu premierul. Este important ca aşa cum am procedat şi până acum, să gestionăm foarte bine cheltuielile la nivelul aparatului de stat şi să găsim acele soluţii prin care să putem să colectăm mai mulţi bani şi să combatem evaziunea fiscală iar banii pe care îi colectăm să poată să fie investiţi aşa cum trebuie în economie”, a menţionat Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.