Fostul preşedinte al PNL Florin Cîţu îl critică în termeni duri pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, pe care îl acuză de ipocrizie, el susţinând că, după ce a risipit bani publici, a supradimensionat aparatul guvernamental şi a crescut taxe, acum promite reduceri de cheltuieli. El e de părere că va fi „îngrozitor” atunci când Guvernul va fi condus de către Marcel Ciolacu iar social-democraţii se vor afla în prima linie a guvernării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat, sâmbătă, la Digi 24, cum va arăta guvernarea României fi atunci când Guvernul va fi condus de către liderul PSD, Marcel Ciolacu iar social-democraţii se vor afla în prima linie, fostul premier Florin Cîţu a răspuns: „Îngrozitor”. 
„Va fi îngrozitor, cred eu. Eu în continuare sper că nu se va întâmpla. Gândiţi-vă că Marcel Ciolacu, viitorul premier – eu sper că nu ajungem acolo, dar el se pare că o să fie – este cel care a pus România într-o situaţie dificilă, într-o situaţie îngrozitoare la nivel mondial când în ziua în care Joe Biden vizita Kievul (...) el ataca Ucraina pentru un subiect inexistent, ceva pe canalul Bîstroe, nu avem date nici astăzi, nu s-a întâmplat nimic, cei care l-au pus să facă acest atac nu au mai venit să-l susţină. Deci acesta este omul care a folosit propaganda rusă, a atacat Ucraina în ziua în care partenerul nostru şi care asigură stabilitatea în regiune, americanii, Joe Biden era la Kiev într-o vizită importantă. Vă daţi seama că, dacă a avut curajul să facă asta atunci, cum o să fie România, ce se va întâmpla cu România, în ce direcţie va merge România când el o să fie premier şi o să aibă toate instituţiile statului în subordine”, a afirmat Florin Cîţu la Digi 24, sâmbătă.
Florin Cîţu îl critică în termeni duri pe preşedintele PNL, Marcel Ciolacu şi pentru promisiunile pe care acesta le face pentru perioada în care va deţine funcţia de şef al Executivului. 
„Câtă ipocrizie din partea lui Marcel Ciolacu! Tot anul ai venit cu vouchere, măsuri, ai tot aruncat cu bani în stânga şi-n dreapta, ai supradimensionat aparatul public – eu lucram cu 80 de secretari de stat, ai ajuns la 154 în Guvern, 200 cu tot cu agenţii - şi acum să vii să spui că vrei tu să reduci? După ce ai dat foc la casă acum spui: las că vin eu şi sting focul? Câtă ipocrizie! Cum poate cineva să creadă că e serios când spune aşa ceva Marcel Ciolacu? Am văzut o fiţuică aruncată ca un program de guvernare, în care începe iarăşi să promită că vor creşte salarii, că taie taxe... Tocmai a crescut taxele acum o lună de zile chiar cred că românii pot să accepte orice? Eu cred că nu mai pot să accepte orice”, a mai afirmat fostul preşedinte al PNL.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.