Premierul Florin Cîţu a afirmat, luni, la întâlnirea cu primarii de municipii, că are nevoie e implicarea tuturor primarilor şi preşedinţilor de consilii judeţene pentru atragerea banilor din PNRR şi a celorlalte fonduri auropene. Totodată, premierul a transmis că rectificarea bugetară nu se va face la partid, pe criterii politice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aş vrea să asigur pe toată lumea că această  guvernare este diferită, de aceea sunt astăzi aici să vă asigur că eu am nevoie de toţi primarii şi toţi preşedinţii de consilii judeţene pentru a dezvolta România”, a declarat Florin Cîţu, la întâlnirea cu Asociaţia Municipiiilor din România.  

Premierul a apreciat că banii din PNRR şi restul fondurilor europene trebuie atraşi de toată lumea.

”Avem nevoie de toate resursele pentru a atrage aceşti bani, vreau să fie foarte clar msajul acesta din partea mea. Încă un mesaj foarte clar: nicio rectificare bugetară nu se va face la partid, cât voi fi prim-ministrul-României. Aceste lcururi să vor face fără niciun fel de criterii politice”, a mai afirmat Cîţu.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.