Premierul Florin Cîţu exclude posibilitatea ca moţiunea de cenzură anunţată de PSD să fie votată de parlamentari PNL, eventual nemulţumiţi după Congres. ”Partidul Naţional Liberal este un partid care va ieşi unit din aceste alegeri”, afirmă Cîţu, precizând că majoritatea filialelor îl susţin. ”Până pe 25 septembrie vor fi toţi în spatele meu”, susţine Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Florin Cîţu a fost întrebat, luni, dacă crede că moţiunea de cenzură anunţată de PSD ar putea fi votată de parlamentari PNL, eventual nemulţumiţi după Congres.  

”Nu. Partidul Naţional Liberal este un partid care va ieşi unit din aceste alegeri. Veţi vedea. Am început la drum cu un grup mic în spatele meu, am spus că voi construi, construiesc o echipă şi astăzi sunt majoritatea filialelor în spatele meu şi veţi vedea că până pe 25 septembrie vor fi toţi în spatele meu. Vom fi uniţi”, a declarat Cîţu.  

Acesta afirmă că şi după 25 septembrie PNL va fi ”un partid puternic”.  

”Veţi vedea un PNL puternic, care se va lupta cu inamicul nostru numărul 1, PSD”, a mai declarat Cîţu.  

PSD a decis să depună moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu când va avea cele 234 de voturi necesare pentru ca aceasta să treacă, a anunţat luni preşedintele partidului Marcel Ciolacu, după şedinţa conducerii partidului. 

Liderul PSD declarase joi seară că, la începutul sesiunii parlamentare, PSD va depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, fără a ţine cont de "mascarada aia de congres", şi că deja a început discuţiile pentru susţinerea acestei moţiuni cu formaţiunea AUR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.