Florin Cîţu a declarat sâmbătă, odată cu anunţul demisiei de la conducerea PNL, că niciodată nu a fost confortabil cu compromisul făcut cu PSD şi că întotdeauna a crezut că măsurile propuse şi care, multe dintre ele, au fost aprobate, vor avea un efect de bumerang.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Voiam să discutăm puţin despre acţiunile mele care au fost criticate în spaţiul public referitor la acest compromis cu PSD. Da, este adevărat, niciodată nu am fost confortabil cu acest compromis pe care l-am făcut cu PSD, nu este un secret. Întotdeauna am crezut că măsurile propuse şi care, multe dintre ele, au fost aprobate, vor avea un efect de bumerang.", a declarat Florin Cîţu, referindu-se la temele pe care ar fi vrut să le discute cu colegii săi la şedinţa BEx, care însă nu a avut cvorum.

El a fost întrebat dacă putea rămâne la şefia PNL în cazul în care nu ar fi fost coaliţia cu PSD.

"Eu cred că da. Cu toţi colegii am pornit la drum cu aceleaşi obiective. Se pare că eu am rămas fidel politicilor liberale. Niciodată nu poţi să fii singur când eşti înconjurat de principiile şi valorile liberale", a replicat Cîţu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.