Premierul Florin Cîţu a anunţat, miercuri seară, că cei de la USR PLUS trebuie să înţeleagă că de luni vor discuta cu el în calitate de preşedinte al PNL şi le-a transmis că nu îi roagă nimeni să vină la guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Să clarificăm ceva foarte simplu în această seară. De luni, o să fiu preşedintele PNL şi vom discuta altfel. Ceea ce trebuie să înţeleagă cei de la USR, cu mine vor discuta de luni şi nu îi roagă nimeni să vină la guvernare. Asta vreau să le spun. Am tot văzut în această perioadă cum PNL a fost terfelit şi imaginea PNL a fost terfelită cu ajutorul chiar al contracandidatului meu care a încercat să se folosească de USR în lupta cu mine, cu moţiune de cenzură, cu această imagine. De luni, lucrurile se schimbă”, a declarat Florin Cîţu, miercuri, la B1 TV. 
 
El a precizat că şi-ar dori să se refacă această coaliţie, dar că PNL nu se va ruga de nimeni.  
 
“Vreau să meargă mai departe această coaliţie. Pentru mine -  şi vă spun foarte sincer - este cea mai bună soluţie în acest moment până în 2024 această coaliţie. Dar nu ne rugăm de nimeni. PNL nu se roagă de nimeni. Sunt garantul reformelor din Programul de guvernare şi voi face aceste reforme, voi merge mai departe, şi PNRR, şi PNI, şi toate reformele din Programul de guvernare cu sau fără partenerii noştri. De preferat aş vrea cu ei, dacă se poate, dar dacă nu, românii nu vor suferi, românii vor avea parte de reformele pe care le-am promis”, a precizat Florin Cîţu.
 
Premierul a mai afirmat că îi aşteaptă pe cei de la USR PLUS “să se lepede” de AUR pentru că locul lor este la guvernare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.