Premierul Florin Cîţu a adresat dumiică un mesaj liberalilor, cerându-le să-i acorde votul la Congres, pentru funcţia de preşedinte al partidului, ceea ce, în opinia sa, echivalează cu un mandat pentru a creşte economia şi a moderniza România. El admite că modul în care s-a desfăşurat campania internă a PNL nu a adus beneficii partidului dar spune că după Congres liberalii vor putea recupera, cu argumentul: ”Viitorul arată bine dacă facem ceea ce trebuie”. Cîţu punctează că unii vând iluzii, precizând că nu se referă la contracandidatul său, actualul preşedinnte al partidului Ludovic Orban, care trebuie respectat pentru mandatul său, că este nevoie de respect între liberalii, întrucât sunt destui care îi sabotează şi că alţii vând populism, demagogie şi minciună, afirmând că se referă la ”cel mai corupt şi putred partid al României, PSD”. ”Noi, PNL, livrăm, alegem calea matură, drumul corect”, spune el şi conchide: ”Acesta este mandatul pe care vi-l cer pe 25 septembrie: să creştem economia, să modernizăm România! Nimic mai mult, nimic mai puţin”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În mai puţin de o lună, suntem chemaţi să ne alegem preşedintele. Din păcate, această campanie a fost una care nu a adus beneficii pentru PNL. Vom putea, însă, după 25 septembrie, să recuperăm. Important este să privim spre viitor. Viitorul arată bine dacă facem ceea ce trebuie”, scrie Cîţu pe Facebook, într-un mesaj care începe cu formula ”dragi liberali, stimaţi colegi”.
El spune că gândul pe care îl are când pleacă în fiecare zi la Guvern este ca România să fie un loc bun pentru toţi cetăţenii, adăugând că liberalii sunt un partid al practicienilor, al celor care fac, care au realizat România Mare, iar acum pot face mare România în Uniunea Europeană, cu valori liberale, cu libertate şi drepturi, cu antreprenori şi creativitate, cu muncă şi seriozitate.
”Unii vând iluzii şi nu mă refer la contracandidatul meu, pe care trebuie să-l respectăm pentru mandatul său. Este nevoie de respect între noi, sunt destui care ne sabotează. Alţii vând populism, demagogie şi minciună. Da, mă refer la cel mai corupt şi putred partid al României, PSD. Noi, PNL, livrăm, alegem calea matură, drumul corect, fără sloganuri, fără gloria momentului, dar cu rezultate! Noi, PNL, facem ca România să meargă mai bine. Aşa a fost mereu, aşa va fi întotdeauna! Acesta este mandatul pe care vi-l cer pe 25 septembrie: să creştem economia, să modernizăm România! Nimic mai mult, nimic mai puţin.”, conchide Florin Cîţu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.