Candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu a declarat, la conferinţa de alegeri a PSD Bucureşti, că nu a venit „să vă dau cu usturoi pe la tâmple, cu icoane, ci să vă spun că ăsta-s eu”. „Dacă am reuşit să vă convingă să mă susţineţi va fi pentru binele nostru al tuturor”, a completat medicul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cel mai rapid mod de deplasare în Bucureşti este mersul pe jos. De aia am încercat să folosesc şi metroul şi da, sunt omul singur din metrou. De-aia am încercat să utilizez şi tramvaiul, şi troleibuzul, şi propria maşină care arată cum spunea dl prim-ministru că sunt un om foarte bogat. Nu-i aşa. Dragii mei, bogăţia mea porneşte mai mult din ce-am făcut, pentru că toată viaţa mea eu m-am ocupat de oameni”, a spus Cătălin Cîrstoiu, marţi la Conferinţa de Alegeri a Organizaţiei PSD Bucureşti.

El a mai spus că e la latitudinea auditoriul dacă a reuşit să convingă să fie susţinut pentru Primăria Capitalei, lucru considerat de el că ar fi pentru binele tuturor.

„Dragii mei, eu am venit să vă împac. Dacă am reuşit, rămâne la latitudinea dumneavoastră. N-am venit cu roaba, nu am venit să vă dau cu usturoi pe la tâmple, cu icoane, am venit să vă spun că ăsta-s eu, Cătălin Cîrstoiu, şi dacă am reuşit să vă convingă să mă susţineţi va fi pentru binele nostru al tuturor”, a mai precizat Cîrstoiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.