Prim-ministrul Dacian Cioloş a semnat deciziile prin care Valentin Iliescu este înlocuit din postul de secretar de stat pentru Relaţia cu Parlamentul de către Daniel Mărăcineanu care a îndeplinit până acum funcţia de director de cabinet al ministrului Ciprian Bucur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Valentin Iliescu şi-a început cariera politică în UNPR fiind ales deputat pe listele acestui partid în1996, iar al doilea mandat l-a obţinut ca membru PSD în 2000. În 2003 a devenit membru PD şi a fost reales ca deputat al Alianţei D.A.  Din 2009 a ocupat funcţia de ministru delegat pentru Relaţia cu Parlamentul în guvernele Boc şi Ungureanu.

În 2012, s-a întors la PSD, iar în 2014 Victor Ponta l-a numit secretar de stat în cadrul Departamentului pentru Relaţia cu Parlamentul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Daniel Mărăcineanu este directorul de cabinet al actualului ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, Ciprian Bucur. Mărăcineanu lucrează în Parlament din 2006 ocupând, succesiv, posturile de consilier la grupul PC, consilier la Departamentul Economic al Camerei Deputaţilor şi consilier la Comisia de buget, finanţe şi bănci.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.