Liderul PLUS, Dacian Cioloş, susţine că întreaga degringoladă a actualei guvernări demonstrează necesitatea organizării unor alegeri anticipate, fiind nevoie de un guvern care să aibă susţinere clară în Parlament, pe baza votului cetăţenilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Întreaga degringoladă a actualei guvernări demonstrează necesitatea organizării unor alegeri anticipate. Situaţia catastrofală în care actuala guvernare a Coaliţiei PSD-ALDE a adus ţara reclamă o relegitimare la urne a majorităţii. Este nevoie de un guvern care să aibă susţinere clară în Parlament, pe baza votului cetăţenilor”, scrie Cioloş pe Facebook.

Dacian Cioloş precizează că este nevoie de un nou proiect clar de guvernare, cu viziune pe termen lung.

„Falimentul statului ne arată că orice fel de improvizaţii şi guvernări fără viziune dăunează interesului general. Este nevoie de deplina înţelegere a rolului Alianţei USR PLUS, mai cu seamă în aceste momente critice pentru România”, încheie liderul PLUS.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.