Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi, la finalul şedinţei Executivului, că a decis să organizeze diferit echipa de comunicare, astfel purtător de cuvânt al Guvernului va fi Liviu Iolu, iar postul de secretar de stat pe care îl ocupa Dan Suciu a fost preluat de Dorian Filote care va coordona echipa de comunicare în cadrul Executivului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 ”Am făcut o schimbare la nivelul echipei de comunicare a Guvernului. Domnul Suciu, căruia vreau să-i mulţumesc, aşa cum am convenit la începutul mandatului, s-a reîntors la BNR unde îşi desfăşura activitatea înainte să ne dea o mână de ajutor la Guvern. Înţelegerea a fost să vină la noi pentru 3 luni iniţial, apoi pînă după alegerile locale”, a anunţat permierul Dacian Cioloş.

Prim-ministrul a prezentat noii membri ai echipei de comunicare a Guvernului ce va fi coordonată de către Dorian Filote va coordona echipa de comunicare, în timp ce postul de purtător de cuvânt va fi ocupat de către Liviu Iolu.

”Dat fiind şi contextul în care ne aflăm - intrăm într-o a doua fază a activităţii de guvernare, cu ultimele 6 luni pe care le avem în faţă, am decis să organizăm puţin diferit echipa de comunicare, astfel că postul de secretar de stat pe care îl ocupa domnul Dan Suciu a fost preluat de domnul Dorian Filote, care va coordona echipa de comunicare în cadrul Guvernului (...) şi domnul Liviu Iolu va asigura responsabilitatea de purtător de cuvânt al Guvernului începând de astăzi”, a arătat Cioloş.

Premierul a amintit că Filote a mai făcut parte din echipa sa de comunicare pe vremea când era comisar european.

”Eu am mai lucrat cu domnul Filote şi mulţi dintre dumneavoastră îl cunoaşteţi pentru că în echipa mea de comisar european pentru agricultură s-a ocupat de relaţia cu media din România şi cu comunicarea subiectelor care priveau România”, a adăugat Cioloş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.