Dacian Cioloş i-a răspuns liderului PSD, Liviu Dragnea, care a acuzat că actualul cabinet nu a avut realizări în planul fondurilor europene, în comparaţie cu Guvernul Ponta, prim-ministrul afirmând că, dintre cele 200 de proiecte ale fostei guvernări pentru fonduri prin Planul Juncker, nu a fost aprobat niciunul din cauză că au fost prost pregătite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Da, Guvernul Ponta a trimis o listă cu 200 de proiecte, din care niciunul nu a fost aprobat, pentru că niciunul nu a fost pregătit bine", i-a răspuns Cioloş lui Dragnea.

Cioloş s-a arătat deranjat şi de reluarea temei privind absorbţia zero în domeniul fondurilor europene, afirmând că nu poate răspunde cuiva care "repetă cifre care îi plac" fără bază.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Premierul a afirmat din nou că rata de absorbţie este în acest moment de aproximativ 1%, fiind în media europeană.

Liviu Dragnea a menţionat luni, în discursul său, că PSD a votat guvernul Cioloş în Parlament pentru că a avut trei speranţe: că va aduce mai multe fonduri europene, că va aduce mai multe investiţii din planul Juncker şi că agricultura va fi o prioritate. ”Aţi eşuat lamentabil! Zero fonduri europene, nimic din fondul Juncker, plăţi întârziate în agricultură”, susţine Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.