Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, joi, despre votul de abţinere la moţiunea simplă împotriva ministrului PNL, Virgil Popescu, că a fost un vot de principiu, în care niciun ministru, din partea lui, nu are un cec în alb. Premierul Nicolae Ciucă a spus, la rândul lui, că remanierea se face la Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu în primul rând aş vrea să le mulţumesc colegilor mei din PSD, ei nu au dat un vot pentru un anumit ministru, au dat un vot pentru această coaliţie. Nu poţi să dai altfel de vor decât s-a decis şi să ai pretenţia că menţii o coaliţie. Nu există în acest moment, în România, altă coaliţie care poate să conducă România şi le mulţumesc colegilor mei”, a spus preşedintele PSD, despre votul de la moţiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu. 

Marcel Ciolacu a explicat şi votul său de abţinere la moţiunea simplă. 

”În ceea ce priveşte votul meu, a fost un vot de principiu, în care niciun ministru, din partea mea, nu are un cec în alb şi cred că aceeaşi atitudine are şi domnul prim-ministru. Repet, votul meu a fost un vot de principiu, niciun ministru nu are un vot în alb”. 

Premierul Nicolae Ciucă a intervenit şi a precizat: ”Remanierea se face la Guvern”. 

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, întrebat miercuri cum vede semnalul dat de liderul PSD Marcel Ciolacu care s-a abţinut la votul asupra moţiunii simple a USR împotriva ministrului Energiei Virgil Popescu, că este posibil ca acesta să fi greşit.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.