Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că doreşte o renegociere a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) dacă PSD intră alături de PNL şi UDMR la guvernare. El susţine că există posibilitatea unei astfel de renegocieri, arătând că PSD nu doreşte să îşi "asume" ce a făcut USR în fostul guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Vom merge şi vom negocia anumite capitole din PNRR, v-o spun cu toată certitudinea! Vom merge împreună şi vom demonstra ce este sustenabil şi ce nu este, ce ne angajăm şi ce nu ne angajăm. Păi dumneavoastră vreţi eu să îmi asum tot ce a făcut USR-ul în fostul guvern? Eu i-am văzut la televizor! Dom-le, ei nu au fost pe la guvernare! Şi mai apare şi Orban; el nu are nicio treabă cu guvernarea, nu a fost premier, nici nu au murit oamenii", a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară, la România TV. 
 
Mai mult, Ciolacu a afirmat că există posibilitatea unei noi negocieri cu Comisia Europeană pe marginea PNRR.
 
"Există la Comisia Europeană această posibilitate: în şase luni anunţi... nu este în şase luni să pună în aplicare ce aţi spus dvs în 6 luni şi într-un an de zile se poate renegocia. Păi ori facem o treabă isprăvită, cap-coadă, ceva cu o logică economică, ori atuncea dom-le, am încercat, astea sunt argumentele şi ne vedem fiecare de drumul lui!”, a explicat liderul PSD.
 
El a susţinut că e nevoie de o renegociere pentru majorarea de venituri pentru populaţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.