Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că social-democraţii vor participa, vineri, la consultările cu partidele politice convocate de preşedintele Klaus Iohannis la Cotroceni şi că PSD nu va face nicio propunere de prim-ministru. Ciolacu spune că PSD nu-l va susţine pe Ludovic Orban, dar crede că acesta ar putea forma din nou o majoritate în jurul său, aşa cum a mai făcut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Sperăm că vom găsi o soluţie, cel târziu luni să avem votul în Parlament. Cred că astăzi nu este o victorie a niciunei formaţiuni politice. (...) Vom crea cadrul legislativ în Parlament, (...) luni cel târziu să fie votul în Parlament. Nu mergem mâine (vineri - n.r.) cu o propunere de prim- ministru, am mai făcut propuneri de prim-ministru, nu au fost luate în considerare. Vom vedea mâine, în urma consultărilor ce decizie se ia”, a spus Ciolacu, joi seară, într-o intervenţie telefonică la B1 TV.
 
Acesta a spus că Ludovic Orban "nu este o soluţie tocmai potrivită”, subliniind că şi acesta, la fel ca Florin Cîţu, şi-a depus mandatul de prim-ministru desemnat.
 
"Dar domnul Orban a mai avut o dată capacitatea de a-şi crea o majoritate fără PSD, este posibil să aibă din nou această capacitate”, a adăugat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.