Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că a trimis liderilor partidelor parlamentare o scrisoare în care le cere să lucreze împreună pentru ”realizarea unui ”plan pentru România”, fiind convins că fiecare partid are experţi în diferite domenii. ”Este nevoie urgent de măsuri vitale pentru oameni şi pentru economia ţării, astfel încât să depăşim cât mai repede criza”, afirmă Ciolacu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Toate partidele politice trebuie să lucreze împreună pentru a realiza urgent un plan pentru România. Este nevoie urgent de măsuri vitale pentru oameni şi pentru economia ţării, astfel încât să depăşim cât mai repede criza socială şi economică cu care ne confruntăm. Nu mai este timp de calcule electorale şi dispute politice! Nu ne mai permitem întârzieri şi greşeli! Acesta este mesajul pe care l-am transmis azi într-o scrisoare deschisă adresă tuturor liderilor partidelor parlamentare”, a scris, duminică, pe Facebook Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, fiecare partid are experţi şi specialişti în diverse sectoare de activitate, care pot veni cu soluţii bune pentru România.

”Să îi invităm alături pe experţii din mediul financiar, din mediul academic, din mediul de afaceri, din agricultură şi din alte sectoare vitale pentru economie şi pentru societate. Avem nevoie de un proiect pentru ţară care să aibă susţinerea tuturor forţelor politice şi care să fie implementat cât mai repede”, a mai scris Ciolacu, cerând partidelor să lucreze împreună.

 


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.