Marcel Ciolacu a anunţat că PSD şi PNL nu vor susţine candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei şi a precizat că cele două partide vor avea candidaţi separaţi sau un candidat comun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Sunt mai mulţi candidaţi şi abordările sunt total…Chiar dacă avem o abordare separată PSD are candidat pe doamna Gabriela Firea  şi avem deja creionat programul administrativ pentru Bucureşti. Dacă avem o abordare comună vom avea alt candidat care să fie compatibil cu cele două electorate. Nu avem o alianţă de stânga sau o alianţă de dreapta. Ce vă pot cu certitudine, atât Partidul Social Democrat, cât şi Partidul Naţional Liberal, nu vor susţine candidatura domnului Piedone. Cu alte cuvinte, vom avea candidaţii noştri sau candidatul nostru comun”, a explicat Marcel Ciolacu, duminică la Digi24.

El a fost întrebat dacă luni este întâlnirea decisivă în coaliţie pentru desemnarea candidatului pentru Primăria Capitalei.

„Nu am stabilit. Domnul Nicolae Ciucă este acum pe avion. Presupun că după emisiunea dumneavoastră o să stabilesc cu dânsul exact când vom avea coaliţia mâine sau poimine. Dar cu toţii avem în acest moment măsurătorile şi alternativele pentru a lua o decizie. Şi cu certitudine vom lua o decizie”, a mai precizat liderul PSD.

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) şi-a anunţat oficial candidaţii pentru Primăria Municipiului Bucureşti şi pentru primăriile de sector. Astfel, Cristian Popescu Piedone a fost desemnat candidat pentru Primăria Bucureşti. Actualul primar al Sectorului 5 a anunţat candidaţii pentru primăriile de sector şi a explicat strategia PUSL pentru alegerile locale.

Astfel candidaţii PUSL sunt următorii: Primăria Generală - Cristian Popescu Piedone, Sectorul 1 - Liviu Negoiţă, Sectorul 2 - va fi candidat surpriză!, Sectorul 3 - Vasile Negrilă, Sectorul 4 - Daniel Băluţă, Sectorul 5 - Vlad Piedone, Sectorul 6 - Bogdan Pintileasa.

Piedone a mai precizat că va deschide lista candidaţilor partidului pentru alegerile europarlamentare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.