Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Galaţi, la evenimentul Ziua Întreprinzătorilor, că nu poate să vină în faţa oamenilor cu un slogan - trebuie să ţinem cota unică - fără să explice de ce trebuie să ţinem cota unică. ”Eu m-am săturat să fie chemat PSD la guvernare şi să devină mereu pompierul de serviciu după anumite aventuri a unor guverne nepregătite şi nerealiste”, a mai spus el. ”Nu trebuie să fim reticenţi şi nu trebuie să stricăm prin ştiri că doreşte cineva să mărească taxe sau impozite. Nu doreşte nimeni, mai ales în perioadă de criză”, a dat asigurări liderul PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lucrurile încep încet, încet să mişte, trebuie să scoatem acest cuvânt ”încet” din vocabular”, a spus liderul PSD, arătând că întreprenorii sunt cei pe care se bazează economia românească. 

”Am văzut  cu toţii o creştere economică de 6,5%. Trebuie să fim oneşti, această creştere economică este o reuşită a tuturor antreprenorilor din România”, a spus el, arătând că aceştia şi-au sacrificat nu numai banii ci şi timpul cu familia. 

Marcel Ciolacu a mai spus că avem o creştere a inflaţiei dar pentru prima oară nu avem şi o creştere a şomajului.

”Este îmbucurător şi trebui să menţinem acest trend şi să dezvoltăm noi afaceri şi capacităţi de producţie. În zona euro va fi o recesiune, şi aş vrea sp putem construi, împreună cu dumneavoastră, climatul şi perspectiva necesare pentru ca această plusvaloare pe care o reprezintă românii să revină în ţară”, a arătat el. 

„Trebuie să ne aşezăm la masă cu toţii - nu trebuie să decidă guvernanţii într-un birou sau o coaliţie sau oamenii politici. Eu am vrut să provoc un dialog cu toţi actorii sociali şi cu tot mediul de afaceri, fiindcă de această dată trebuie să creăm o perspectivă pe ternem mediu şi lung. Eu m-am săturat să fie chemat PSD la guvernare şi să devină mereu pompierul de serviciu după anumite aventuri a unor guverne nepregătite şi nerealiste”, a menţionat Ciolacu.
 
”Eu nu pot să vin în faţa dvs cu un slogan - trebuie să ţinem cota unică, fără să explicăm de ce trebuie să ţinem cota unică, care sunt avantajele, care sunt dezavantajele, de unde nu s-a mai dezvoltat economia şi de ce avem un handicap faţă de alte state ale Uniunii Europene”, a mai spus el. 
 
Liderul PSD a afirmat că ”suntem pe ultima sută de metri înainte de a intra în OECD”.
 
”Cu alte cuvinte, începem să fim recunoscuţi că suntem o ţară dezvoltată, nu în curs de dezvoltare. Societatea românească trebuie să se dezvolte cu ajutorul dumneavoastră şi cu experienţa dumneavoastraă de antreprenori de la firul ierbii. Nu trebuie să fim reticenţi şi nu trebuie să stricăm prin ştiri că doreşte cineva să mărească taxe sau impozite. Nu doreşte nimeni, mai ales în perioadă de criză”, a mai spus Ciolacu. 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.