Marcel Ciolacu a declarat că incompetenţii din coaliţia de guvernare „aruncă din nou România într-o criză politică majoră”. Liderul PSD a adăugat că USR PLUS are doar două soluţii şi anume să iasă de la guvernare sau să semneze moţiunea de cenzură a PSD împotriva Cabinetului Cîţu, ambele variante implicând un vot în Parlament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Aceşti incompetenţi aruncă din nou România într-o criză politică majoră doar pentru interesele lor. Din nou, şi-au ales cel mai prost moment: când românii plătesc facturi duble la energie şi gaze, iar preţurile au luat-o complet razna! Pentru a nu fi din nou penibili, USR PLUS au doar două soluţii: ieşiţi de la Guvernare sau semnaţi moţiunea de cenzură a PSD! Ambele variante înseamnă vot în Parlament! Vreţi să contaţi măcar acum?! Atunci ne vedem în plen, la vot!”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.