Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Bruxelles, că până la sfârşitul lunii octombrie, Comisia Europeană doreşte să închidă negocierile în ceea ce priveşte PNRR şi normal că şi noi dorim să depunem to pachetul, negocierea PNRR, cererea de plată numărul 3 şi Re Power EU. Şeful Executivului a precizat că la cererea de plată numărul 3 mai avem o singură reformă de îndeplinit, pensiile speciale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul a declarat că în ceea ce priveşte modificarea PNRR, urmează să fie depuse propunerile României, după ce comisia tehnică va mai avea o discuţie. ”Cu cât depunem mai repede cu atât se ia mai repede se ia în analiză cererea de plată numărul 3”, a precizat Ciolacu, arătând că ţara noastră are cele mai multe reforme trecute în PNRR.

”Până la sfârşitul lunii octombrie, Comisia doreşte să închidă negocierile în ceea ce priveşte PNRR şi normal că şi noi dorim să depunem to pachetul, negocierea PNRR, cererea de plată numărul 3 şi Re Power EU”, a mai spus premierul.

”Noi la cererea de plată numărul 3 mai avem o singură reformă de îndeplinit, pensiile speciale, sunt ferm convins că în maxim o săptămână se vor termina şi aceste negocieri”, a menţionat premierul Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.