Marcel Ciolacu a afirmat că oamenii au ieşit în stradă din disperare, din sărăcie şi pentru că s-au săturat de această guvernare şi de aberaţiile ei. Liderul PSD a adăugat că soluţia nu este aruncarea vinei pe alţii, ci regândirea restricţiilor aberante introduse de Executiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Nu mai încercaţi să vedeţi politizare acolo unde e doar disperare, sărăcie şi silă pentru modul în care guvernaţi!!! Nu pedepsiţi un popor întreg pentru că nu sunteţi voi în stare să închideţi 5 cluburi care nu respectă regulile. Nu e vina oamenilor că aţi pus statul român în genunchi şi nu sunteţi în stare de nimic!
 
Lumea a ieşit în stradă din disperare, din sărăcie şi pentru că s-a săturat de voi şi de aberaţiile voastre! Le-aţi distrus locurile de muncă! Le-aţi ţinut copiii fără şcoală! Le-aţi închis afacerile! Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care să le facă cumpărăturile. Oamenii simpli muncesc la ora la care voi închideţi magazinele!
 
Soluţia nu e cea cu care sunteţi obişnuiţi, aruncarea vinei pe alţii. Soluţia esteregândirea restricţiilor aberante introduse. Iar, dacă voi nu sunteţi în stare, este momentul ca preşedintele Iohannis, cel care v-a încredinţat această guvernare eşuată, să revină de la plantat copaci şi să-şi asume responsabilitatea!
 
P.S.: Politicienii mă acuză că am spus că voi merge la Biserică de Paşte, desigur respectând toate normele sanitare. Neomarxiştilor fără Dumnezeu, chiar şi Cancelarul Merkel a recunoscut că a greşit când s-a grăbit să le îngrădească nemţilor acest drept. Treaba voastră e să guvernaţi ţara, nu să rescrieţi Biblia!”, a scris Marcel Ciolacu marţi pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.